fbpx

About us

Million Miles is een creatief filmbureau. Wij creëren vernieuwende en krachtige concepten, die we vertalen naar een uniek mediaproduct. Visuele storytelling staat daarbij centraal. Geen vaste werkwijze, maar steeds op zoek naar een nieuwe invalshoek. Een uniek concept. Elk verhaal is anders, dus elke film ook.

Daarom werken we nauw samen met onze klanten. We luisteren goed naar hun verhaal en we wisselen veel input en ideeën uit. Wij maken onze films niet voor de klant, maar met de klant. In onze producties gaan wij altijd gepassioneerd en flexibel te werk.

Team

Ons team bestaat uit gepassioneerde mensen in verschillende disciplines, die allemaal gaan voor de hoogste kwaliteit en het mooiste werk. Een vaste groep van medewerkers en freelancers. Flexibel inzetbaar en goed op elkaar ingespeeld. Een team waar we trots op zijn.

Sjoerd Hageman
Creative Director • Founder
Joris Metz
Gaffer • Camera
Daan Steensma
Editor
Alastair Yates
Editor
Noortje Klein Willink
Producer
Emma ter Bogt
Intern Format Development
Wessel Groenendijk
Camera
Marc van Weeren
Camera • Creative Director
Tiemen Hageman
Copywriter
Coen de Jong
Certified Drone & Airplane Pilot
Rens Hulman
Live-Stream Expert
Youk Brussel
Camera
Aron Balk
1st AC
Melvin Winkeler
Photographer

Jobs

Al onze vacatures gaan via homerun. Geen vacature of niet precies wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie met portfolio. Wij zijn altijd opzoek naar creatieve makers om ons team mee te versterken.

Komponent

Onze studio is onderdeel van Komponent, een gerenoveerde loods die we delen met grafisch vormgevers, animators en andere creatieve ondernemingen. Vanuit dit creatieve centrum in het Havenkwartier werken we elke dag aan mooie producten. Feel free to pay a visit! Kom een keer langs en maak kennis met ons en alle andere bedrijven.