fbpx

Are you the one?

Voor de periode september 2024 – februari 2025 zijn wij op zoek naar een fulltime allround camera en editing stagiair. Je gaat aan de slag met de montage van diverse projecten en bent aanwezig op allerlei uiteenlopende draaidagen. Je werkt daarbij samen met verschillende creatieve collega’s. Een enorm leerzame stage waarin je alle disciplines binnen film kan gaan ontdekken.

Wij zoeken een allround AV Specialist (Camera + Editing). HBO of MBO4. Iemand die leergierig is en houdt van filmische projecten. Iemand die hard kan werken, vragen durft te stellen en met leuke ideeën komt. Iemand die echt aangeeft zelf te willen leren. Creativiteit, oog voor detail en doorzettingsvermogen zijn mooie eigenschappen die wij graag terugzien.

Waar kom je terecht?

Ons kantoor is gevestigd in Deventer. We hebben een ruim kantoor met studio en edit suite. Fijne werkplekken en fijne voorzieningen. Wij bieden je een maandelijkse stagevergoeding, en een goed verzorgde lunch. Je komt terecht in een jong en gezellig team van gepassioneerde media-professionals.

Solliciteren?

Interesse? Stuur je CV, Portfolio en motivatie naar stage@millionmiles.nl.

Leer ons team kennen

Leer Team Million Miles kennen vanaf grote hoogte!

Check onze showreel!

Bekijk onze showreel en ontdek aan wat voor toffe producties jij binnenkort misschien wel mag werken!