fbpx

Are you the one?

Voor de periode september 2022 – februari 2023 zijn wij op zoek naar een fulltime allround camera en editing stagiair. Je gaat aan de slag met de montage van diverse projecten en bent aanwezig op allerlei uiteenlopende draaidagen. Je werkt daarbij samen met verschillende creatieve collega’s. Een enorm leerzame stage waarin je alle disciplines binnen film kan gaan ontdekken.

Million Miles is een creatief filmbureau. Wij creëren vernieuwende en krachtige concepten, die we vertalen naar een uniek mediaproduct. Cinematische storytelling staat daarbij centraal. Geen vaste werkwijze, maar steeds een opzoek naar een nieuwe invalshoek. Elk verhaal is anders, dus elke film ook. Daarom werken we nauw samen met onze klanten. We luisteren goed naar hun verhaal en we wisselen veel input en ideeën uit. Wij maken onze films niet voor de klant, maar mét de klant. Wij werken met een jong team van vaste medewerkers en freelancers.

Waar kom je terecht?

Ons kantoor zit gevestigd in een splinternieuwe loods in Deventer. Wij hebben een zeecontainer met ingebouwde audio-montage booth, fijne werkplekken en fijne voorzieningen. Wij bieden je een maandelijkse stagevergoeding en een goed verzorgde lunch. Je komt terecht in een jong en gezellig team van gepassioneerde media-professionals. Een hecht team dat aanvoelt als een vriendengroep.

Dit zoeken wij

Wij zoeken een allround AV Specialist (Camera + Editing). HBO of MBO4. Iemand die leergierig is en houdt van filmische projecten. Iemand die hard kan werken, vragen durft te stellen en met leuke ideeën komt. Iemand die echt aangeeft zelf te willen leren. Creativiteit, oog voor detail en doorzettingsvermogen zijn mooie eigenschappen die wij graag terugzien.

Leer ons team kennen

Leer Team Million Miles kennen vanaf grote hoogte!

Tenzin over zijn stage

Oud stagiair Tenzin maakte deze stagevideo. Check de video en leer hoe het is om bij Million Miles stage te lopen!

previous interns

Noortje Klein Willink
Producer
Lissy Stam
Studente Creative Business
Youk Brussel
Camera
Aron Balk
1st AC

Solliciteren?

Interesse? Stuur je CV, Portfolio en motivatie naar stage@millionmiles.nl.