fbpx

Werkplek te huur voor creatieve makers

Ben je op zoek naar een inspirerende werkplek waar je je bedrijf kan laten groeien? In ons pand aan de Hanzeweg 31 in Deventer zijn werkplekken te huur. De werkplekken zijn voorzien van ergonomische en ruime sta-zit bureau’s en snel internet.

Huur enkel een bureau of een gehele kantoorruimte (+/- 25 m2).

Kom werken in een rustige en professionele omgeving die bevordelijk is voor productiviteit en creativiteit met flexibele huurvoorwaarden. Je hebt toegang tot creatieve ruimtes. Maak gebruik van onze brainstormruimte, edit suite of fotostudio. Tot slot beschikken we over een keuken, badkamer, voldoende opslagmogelijkheden en een heerlijk ruim balkon.

Wie wij zoeken

Je komt te werken in een jong en dynamisch team vol filmmakers. Wij zoeken een creatieve freelancer die werkt aan zijn of haar eigen bedrijf, maar wel onderdeel wil worden van een gezellig en ondersteunend team. Bijvoorbeeld een graphic designer, 3D generalist of iemand met een ander specialisme. Idealiter zorgen wij voor een toffe werkplek en kan jij ons team soms aanvullen op freelance basis.

We begrijpen de uitdagingen van het ondernemen en bieden een omgeving die samenwerking en groei stimuleert.

Interesse?

Interesse? Mail naar hello@millionmiles.nl om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een kennismaking in te plannen. We horen graag van je!